Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nvidia vrea să ai un monitor gigantic

/
/
/

Nvidia a dezvăluit la CES o nouă inițiativă prin care vrea să ofere publicului acces la ceea ce consideră a fi experiența ideală de joc la PC. BFGD!

Ce este un BFGD? Big F..Format Gaming Display. Un standard pentru un monitor nou. Unul cu o diagonală de 65 de inch, un panoul cu Quantum Dots de 120hz care poate reda rezoluția de 4K și capacitatea de a reda lumină până la 1000 nits, având astfel suport complet pentru HDR10.

Acest nu doar că arată de parcă ar sta mai bine montat pe un perete decât pe un birou, dar are integrat suport pentru G-Sync, Nvidia Shield și asistentul Google. Prețul pentru acest tip de monitoare nu a fost anunțat, dar probabil va fi undeva între „cât!?” și „primiți rinichi în schimb?”. Asus are deja un model dezvăluit, ROG Swift PG65, despre care vor fi anunțate mai multe detalii zilele acestea.

[PC Per]

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar