Tech&ITRSS PaginaDeMediaTECH

NVIDIA va lansa GTX 1650 Super cu memorie GDDR6 in Noiembrie

Se pare ca NVIDIA este un parinte bun, astfel nu isi lasa copiii singuri, iar cel mai tanar din familie, GTX 1660 Super, va primi un partener de joaca tot din seria Super. Este vorba de GeForce GTX 1650 Super potrivit unui raport facut de VideoCardz. Programat pentru o lansare in data de 22 Noiembrie, noua super placa pare sa fie raspunsul NVIDIA pentru RX 5500 de la AMD, care este comparata cu GTX 1650 in materialele de marketing de la AMD. In timp ce configuratia acestei placi este inca indisponibila, stim cu siguranta ca NVIDIA a dotat-o cu 4GB de memorie GDDR6 de 12Gbps cu o magistrala de 128 de biti pentru un total de 128 GB/S latime de banda a memoriei.

Ramane sa vedem cat de mult va ajuta memoria mai puternica la performantele lui GTX 1650 Super in comparatie cu RX 5500, tinand cont ca cel mai puternic nucleu TU117 nu poate sa pluseze decat cu 128 de nuclee CUDA, iar AMD sustine ca are un avantaj de 37% cu RX 5500. O modalitate pe care NVIDIA ar putea sa o adopte, ar fi sa creeze placa Super folosind un nucleu TU116 cu o treime din memorie dezactivata si mai putine nuclee CUDA decat GTX 1660, dar mai multe informatii vom afla pe 22 Noiembrie, odata cu lansarea placii.

TechPowerUp

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button