PC

Nvidia Titan Xp este acum disponibil și în varianta Star Wars

În cazul în care credeați că plăcile video Nvidia Titan Xp nu erau destul de speciale pe cont propriu, compania a anunțat o pereche de plăci video noi Titan Xp de colecție, ediția Star Wars.

Există două opțiuni – o placă verde strălucitoare pentru utilizatorii care aleg să se alinieze la Light Side, și o placă roșie strălucitoare pentru cei ce vor să urmeze partea întunecată a Forței. Ambele plăci au o înscrisuri speciale, care se potrivesc de minune cu sistemul de iluminare extravagant.

Nvidia explică:

Placa ce reprezintă Ordinul Jedi simulează uzura și materialul uzat al multor elemente folosite de Alianța Rebelilor, care rezultă din aplicarea cu spray-ul a unei substanțe corozive pe acoperirea de aluminiu. Prin contrast, finisajul plăcii care reprezintă Imperiul Galactic are linii simple, curate, care emulează natura superioară și ordonată a Imperiului bogat în resurse.

În afară de aspectul lor, plăcile video din ediția de colecție sunt aceleași cu plăcile normale Titan Xp, cu 3.840 de nuclee CUDA care rulează la 1.6 GHz, și 12 GB de memorie GDDR5X care rulează la 11.4 Gbps.

Nvidia a proiectat plăcile video din ediția de colecție cu mai multe ferestre pentru a prezenta unele dintre elementele interne și iluminatul. Au încercat cumva să reproducă aspectul unui lightsaber. Ca atare, aceste plăci se potrivesc mai mult în carcasele cu panouri laterale, care să permită montarea pe lateral.

Momentul nu este întâmplător – plăcile tematice Nvidia vor fi disponibile pe 17 noiembrie, în aceeași zi în care se lansează Star Wars Battlefront 2. Există, de asemenea, un nou film Star Wars, care se îndreaptă spre marile ecrane luna viitoare. Începând de mâine, utilizatorii GeForce Experience pot face precomandă pricare dintre cele două plăci, pentru 1.200 de dolari. Fiecare placă vine cu o insignă metalică de colecție, care conține insignele oriărei alianțe pe care ați ales-o.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button