MORE

NVIDIA Tablet SHIELD intra pe piata din Europa

Tablet SHIELD și controller-ul wireless SHIELD au fost nominalizate la categoria “Cel mai bun dispozitiv: Hardware și Periferice” în cadrul premiilor Gamescom 2014.

Si pe buna dreptate, avand in vedere ca acest nou produs nVidia combina doua elemente pe care multi gameri mobili le cereau de ceva vreme, doar MOGA Controller aducand ceva nou in aceasta privinta. Chiar si asa, se pare ca mai multi dezvoltatori isi pun osul la treaba si sprijina tableta celor de la nVidia.

Dezvoltatorul de jocuri 2K Games va „demonstra” următoarea generație de jocuri multiplayer de tip shooter în cadrul standului NVIDIA, printre care și un demo al jocului Evolve. Jocul va putea fi jucat pe 20 de sisteme echipate cu plăcile video GeForce GTX și monitoare compatibile cu tehnologia NVIDIA G-SYNC.

Dezvoltatorii de jocuri Ubisoft, 2K, Koch Media, Gaijin, Alienware, Wargaming, CD Project RED și mulți alții vor fi prezenți pe scena NVIDIA pentru a arata în premieră cele mai noi titluri de jocuri. Utilizatorii prezenți la standul NVIDIA pot participa în cadrului concursului ‘Învinge un profesionist’ pentru șansa de a pleca acasă cu premiile GeForce. Întregul eveniment va fi disponibil spre vizionare la aceasta adresa 

Sâmbătă 16 august, la ora 15:00 CET, NVIDIA va găzdui finalele turneului de Hearthstone. Peste 500 dintre cei mai buni jucători ai Europei la jocul Hearthstone s-au înscris în cursa pentru finala turnelui.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button