Tech&ITRSS PaginaDeMedia

Noul driver NVIDIA Studio se împacă foarte bine cu plăcile RTX 3080 Ti și 3070 Ti de pe laptopurile Studio

Artiștii și creatorii s-au bucurat vreme îndelungată de performanțele oferite de laptopurile Studio, ajutate de puterea driverelor omonime, așa că a sosit vremea ca NVIDIA să ducă eficiența la treapta următoare. Noul driver Studio va veni echipat și cu îmbunătățiri de ultimă generație pentru aplicații creative existente și pentru cele mai noi lansări de aplicații, inclusiv cu un update mare de la Maxon Redshift RT.

Driverul NVIDIA Studio din februarie este primul care vine cu suport pentru noile GeForce RTX 3070 Ti și 3080 Ti pentru laptopuri este programat pentru lansare astăzi. GeForce RTX 3080 Ti pentru laptop dispune de 16GB de memorie GDDR6, un salt important în ceea ce privește viteza memoriei pe un laptop, și de o performanță mai mare decât TITAN RTX pentru desktop. 

Care sunt primele laptopuri care beneficiază de suport pentru driverul NVIDIA Studio?

  • Disponibil acum
    • Razer Blade 17 și 15 — cu până la un GeForce RTX 3080 Ti și 32GB de memorie; sunt configurabile cu un display 4K 144hz, 100% DCI-P3
    • GIGABYTE AERO 17 și 16 — disponibile cu plăcile video GeForce RTX 3070 Ti și 3080 Ti.
  • În curând
    • Razer Blade 14 se va lansa pe 17 februarie
    • MSI a anunțat laptopurile Studio Creator Z16 și Creator Z17 pregătite pentru lansare în martie, cu plăci video până la GeForce RTX 3080 Ti pentru laptop

Noul driver Studio deblochează suport îmbunătățit pentru Redshift RT. Acest tool de randare în timp real rulează exclusiv pe plăcile video NVIDIA RTX – susținute de nuclee RT, hardware, ray tracing interactiv – optimizând substanțial fluxurile de lucru în Cinema 4D, Autodesk Maya și alte aplicații creative.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button