RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECH

NVIDIA RTX 3070 va concura direct cu PS5 si Xbox Series X

Gaming-ul in rezolutie 4K a devenit mai accesibil

Dupa cum bine stiti, NVIDIA a dezvaluit in prima zi din luna noua generatie de placi grafice RTX 3000 Ampere. Cea mai interesanta placa grafica din punctul meu de vedere, a ramas in continuare RTX 3070. Placa a fost gandita in mod special pentru gaming in rezolutie 4K nativ, daca ne luam direct dupa spusele producatorului. Nu am aflat inca daca, afirmatia din timpul prezentarii in legatura cu RTX 3070 care s-ar pozitiona la acelasi nivel de performanta cu RTX 2080 Ti este sau nu reala; insa nu m-ar surprinde un rezultat similar intre cele doua placi. Daca in final, testele reale vor indica un nivel similar al performantei obtinute intre cele doua modele; gaming-ul in rezolutie 4K va deveni o realitate acum pentru un numar si mai mare de consumatori cu aceasta ocazie. Totul suna foarte bine, inclusiv pretul monitoarelor cu rezolutie 4K a inceput sa scada treptat.

In acest context, construirea unei masinarii de gaming capabila sa ruleze orice joc in 4K/60 este de acum posibila; la un cost mai mic. In acest mod, NVIDIA a indepartat doar o mica bariera din calea cumparatorilor lansand o placa similara cu varful de gama al seriei RTX 2000, la jumatate din cost.

Vom avea nevoie de forta bruta deoarece noile jocuri anuntate vin la pachet cu o grafica mai intensa. Aici as include urmatoarele: Call of Duty: Black Ops Cold War, Cyberpunk 2077 si Watch Dogs Legion. Titluri cu suport pentru NVIDIA ray-tracing.

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button