Știri ITPCRSS PaginaDeMedia

NVIDIA RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition se vinde cu peste 4000$

Cat de multi ai plati pentru o placa varuita?

Cum omul este o creatura in stransa legatura cu marketing-ul, era de asteptat sa apara si bisnitarii. De aceasta data, marfa de schimb sunt placile video RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition care se vand in Statele Unite cu 4.300 de dolari, iar in Marea Britanie cu 5.000 de lire.

Ce-i drept, au fost create sub 200 de astfel de editii, iar majoritatea au fost oferite gratuit in cadrul unei competitii organizate de producator, cu ocazia lansarii lui Cyberpunk 2077. Castigatorii au fost alesi in cadrul unei extrageri pe Twitter, iar numarul de oameni inscrisi a fost de aproximativ 130.000. Deci se poate spune ca aceste placi Cyberpunk nu au fost usor de obtinut.

RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition

Raritatea dicteaza pretul din cate se pare, iar sumele cerute pentru o placa video deja scumpa sunt de domeniul SF. Multe dintre acestea nici macar nu au fost desfacute, ceea ce ar trebui sa le ajute cauza. Doar imaginati-va metalul galbejit, neatins de mainile unsuroase ale unui om nevrednic de un astfel de premiu.

Nu toti castigatorii sunt oportunisti sau bisnitari insa, iar unii chiar au creat sisteme in jurul acestor placi video. Doar daca as putea pune mana pe o astfel de frumusete. Asta e, inghit in sec privind la frumusetea placii NVIDIA RTX 2080 Cyberpunk 2077 Edition.

Nu este prima oara cand NVIDIA organizeaza astfel de campanii cu placi video. Sa ne amintim si de Star Wars Titan Xp, una pentru Jedi si una pentru Sith. Doar ca acelea au fost disponibile pentru vanzare direct pe site-ul producatorului de placi video.

Bine, acum ca sa fiu complet sincer, pe cat de frumoasa este RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition, pe atat de simpla este modificarea si nu ma opreste nimic din a pune mana pe o placa Founder’s Edition pe care sa o varuiesc la un prieten cu aerograf. Dar ideea in sine de a primi ceva direct de la NVIDIA valoreaza mai mult decat vopseaua de pe placa.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button