Telefoane

Nvidia retrage o serie de tablete Android Shield

Cu toate ca stim ca seria de tablete Android Shield nu se comercializeaza la noi in tara, exista posesori de nVidia Shield si in Romania, acestia achizitionand tabletele sau consolele fie din afara granitelor tarii, fie prin alte mijloace, precum site-uri ca ebay sau alte locuri pe internet care iti permit sa cumperi consola celor de la nVidia. Problema este ca o serie de astfel de tablete are… o mica problema.

Nvidia a dat un comunicat de presa prin care recheama in fabrica ultima serie de tablete Shield, acestea avand o problema cu bateria, si prezentand un risc ridicat de incediu, conform producatorului. Rechemarea se pare ca a venit din partea producatorului fara sa existe presiuni in piata, Nvidia descoperind singuri problema si alegand sa inlocuiasca tabletele cu probleme.

In „campania” intitulata „The tablet recall”, Nvidia sfatuieste userii care doresc sa isi returneze dispozitivul sa isi faca un backup mai intai, abia apoi sa se indrepte catre site-ul destinat inlocuirii tabletei, astfel nu se pierd date importante sau alte elemente.

Problema se pare ca este la tabletele produse intre iulie 2014 si iulie 2015, bateria fiind defectuoasa. Cei care doresc sa verifice daca tableta lor are probleme sau nu, tot ceea ce trebuie sa faca este sa intre in meniul de setari, apoi sa selecteze „Despre tableta”, „Statut” si de acolo sa verifice tab-ul intitulat „Baterie”. Daca aici iti apare „Y01”, atunci trebuie sa returnezi tableta, fiind in categoria care prezinta riscuri pentru utilizator.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button