MORE

Nvidia retrage adaptorul european pentru ștecherele tabletelor și televizoarelor Shield

De curând Nvidia a anunțat că parcurge pașii necesari pentru a elimina posibilele riscuri de electrocutare la care sunt expuse adaptoarele pe care le folosește Nvidia împreună cu câteva dintre produsele lor.

Componenta respectivă este adaptorul la ștecherul cablului de alimentare, de tipul celor folosite în Europa continentală. Dispozitivele afectate sunt Shield World Charger Kits, tabletele Shield (modelul european) și consolele Shield TV (din nou, doar modelul european) vândute între iulie 2014 și mai 2017.

Dacă nu folosiți niciunul dintre aceste produse, sau nu folosiți adaptorul european care vine la pachet cu aceste produse, nu aveți absolut niciun motiv de îngrijorare. Dacă dețineți un astfel de produs și folosiți adaptorul care seamănă cu cel din poza de mai sus, atunci țineți cont că acesta s-ar putea defecta și prezintă risc de electrocutare.

Pentru a vă asigura că adaptorul vostru face parte din seria celor cu probleme înainte de a solicita o înlocuire, accesați link-ul din sursa acestui articol și parcurgeți pașii descriși în acea pagină. Pe scurt, va trebui să vă asigurați că pe o parte a adaptorului este imprimată o grilă cu un model specific într-un loc anume, și litera B într-un alt colț. Dacă adaptorul vostru nu are aceste însemne, atunci va trebui să continuați procedura pentru a solicita înlocuirea adaptorului. Veți putea face acest lucru din aceeași pagină.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button