Gaming

NVIDIA Reflex este noul aliat pentru jucătorii de Overwatch

Jucătorii de Raibow Six Siege au fost primii la înaintare, la fel și cei care lucrează în Unreal Engine 4. Acum este rândul celor pasionați de Overwatch să experimenteze funcția NVIDIA Reflex, pentru o reducere a latenței de până la 50%. Reflex este disponibil pe Public Test Region-ul jocului, permițându-le jucătorilor să țintească mai precis și să acționeze mai rapid.

NVIDIA Reflex este acel ajutor oferit de echipamente mai puternice, precum un monitor mai mare, pentru imagini mai clare și mai fluide, sau un combo procesor + placă video bine ales. Chiar dacă ești un as într-ale jocurilor, nu prea poți să faci progrese dacă încă mai folosești un mouse cu bilă sau fără butoanele necesare activării funcțiilor care te interesează. În mod similar, Rflex este acel boost care oferă acuratețe mai mare și timpi de răspuns mult mai reduși, pentru a-ți putea definitiva simbioza dintre echipamente performante și talentele de jucător.

În cazul de față, testarea indică faptul că s-ar putea să fie cea mai bună implementare de NVIDIA Reflex până în acest moment, în condițiile în care Overwatch vede o îmbunătățire și de până la 50% în ceea ce privește latența sistemului cu NVIDIA Reflex pornit.

nvidia reflex overwatch

Jucătorii de Overwatch cu placă video din seria GeForce GTX 900 sau mai nouă pot încerca NVIDIA Reflex înainte să fie lansat în jocul principal. Tot ce trebuie să facă este să descarce cel mai nou Game Ready Driver, să meargă pe serverul de test Overwatch în setările jocului și să pornească NVIDIA Reflex Low Latency. De asemenea, Overwatch dispune și de indicatorul „Latency Flash”. Dacă un sistem este echipat cu un monitor compatibil Reflex Latency Analyzer și are GeForce Experience instalat, pornirea indicatorului de flash și poziționarea căsuței de monitorizare peste locația indicatorului va livra rezultate precise despre latența sistemului.

nvidia reflex

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button