MORETech&IT

NVIDIA prezintă în premieră tehnologiile RTX în România

NVIDIA a prezentat în premieră în România tehnologiile de ultimă generație ale arhitecturii pentru plăci grafice Turing, care oferă o experiență de gaming fără precedent. Evenimentul de prezentare a avut loc în clubul Nexus Gamers Pub din București, inaugurat recent, care dispune de 50 de sisteme PC de ultimă generație, dotate cu plăci grafice din seria RTX.

Turing – care oferă o performanță de 6 ori mai mare decât predecesorul său, Pascal™ – redefinește PC-ul ca platformă supremă de gaming, cu noi funcționalități și tehnologii care oferă gaming 4K HDR la 60 frame-uri pe secundă chiar și în cazul celor mai solicitante jocuri.

NVIDIA RTX aduce cu o serie de instrumente puternice pe care dezvoltatorii de jocuri le folosesc pentru a adăuga AI și efecte ray-tracing, inclusiv hardware și software care permit shadere avansate programabile, ray tracing și deep learning.

În cadrul evenimentului NVIDIA a avut loc un showcase care a pus în valoare noile tehnologii Ray Tracing, NVIDIA Ansel RTX și NAS (NVIDIA Adaptive Shading), implementate în jocurile Battlefield V și Wolfenstein II: The New Colossus.

Ray tracing-ul în timp real este o revoluție pentru industria de gaming, întrucât oferă un nivel de realism mult peste ceea ce permit tehnicile de randare tradiționale. Studiourile creatoare de jocuri de top deja dezvoltă titluri care înglobează ray tracing în timp real prin intermediul plăcilor grafice NVIDIA GeForce RTX.

NVIDIA Adaptive Shading (NAS) reprezintă o varietate de tehnici care folosesc noua tehnologie Turing de shading a rate-urilor pentru a crește performanța de randare și calitatea acesteia, aplicând un nivel variabil de putere de procesare unor zone diferite ale imaginii. În mod specific, Wolfenstein II: The New Colossus utilizează Content Adaptive shading și Motion Adaptive shading. 

NVIDIA a pregătit pentru perioada sărbătorilor prima campanie națională de reduceri la produse de gaming: pasionații vor avea la dispoziție o gamă variată de produse din segmentul plăcilor grafice din generațiile GTX și RTX, sistemelor PC, monitoarelor și laptopurilor de gaming, ale căror reduceri ajung până la 40%.

De asemenea, în prezent sunt disponibile două bundle-uri pentru gamerii GeForce care își doresc să achiziționeze plăci grafice din seriile RTX și GTX:

https://www.nvidia.com/ro-ro/geforce/campaigns/battlefield-v/?nvid=nv-int-64610

https://www.nvidia.com/ro-ro/geforce/campaigns/monster-hunter-world-bundle/

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button