MORE

Nvidia pregateste un anunt saptamana aceasta

Nvidia pare ca se pregateste sa dezvaluie ceva saptamana aceasta. Mai multe publicatii si personalitati de pe Youtube, cu specializare in hardware, au primit colete misterioase care pare sa aiba legatura cu un eveniment care va fi organizat de companie.

Nu este o legatura directa dintre colete si Nvidia, dar mesajele criptice includ referinte la arhitecturile Fermi, Keppler si afiseaza clar fontul folosit pentru palcile video GeForce. Aceste mesaje, puse cap la cap, au dus la un site care include o numaratoare inversa.

Aceasta se va termina peste trei zile. Prin coincidenta, atunci se va desfasura Dreamhack in Austin, Texas si umbla vestea pe internet ca in aceeasi zi Nvidia ar pregati un anunt special. Ar putea fi vorba de prezentarea oficiala a seriei de placi video GeForce bazata pe arhitectura Pascal.

Semne ale seriei 1000 de la Nvidia tot apar de cateva saptamani pe internet, de la poze ale carcasei sistemului de racire la informatii despre configuratia de memorie pe care o vor folosi noile placi. Cat de exacte au fost toate aceste detalii vom afla in curand.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button