Știri ITTECH

Nvidia pregateste ceea ce pare a fi RTX 2080 Ti Super

Nvidia ramane momentan fara rival pe categoria de placi video „enthusiast”, RTX 2080 Ti fiind cea mai puternica din serie. Dar este oare posibil ca acestia sa pregateasca o noua placa care sa o detroneze? Poate chiar o versiune Super a lui 2080 Ti?! Niste informatii descoperite recent sugereaza fix acest lucru.

Conform Tom’s Hardware, AIDA 64, populara unealta de sys-info, diagnosticare si benchmarking a adaugat in cea mai noua versiune a sa modificari referitoare la o anumita placa video Nvidia GeForce RTX T10-8 care inca nu a fost anuntata.

Sunt foarte putine detalii despre aceasta placa dar stim ca va fi bazata pe nucleui TU102 de la Nvidia, care se regaseste doar pe cele mai puternice placi video ale companiei: RTX 2080 Ti, Titan RTX, Quadro RTX 8000 si Quadro RTX 6000. O alta posibilitate ar fi ca aceasta placa sa fie o versiune „Black” a lui Titan RTX. Nvidia a lansat GTX Titan Black in 2014, iar reincarnarea sub forma RTX ar oferi un boost clock mai mare sau ar putea mari memoria lui Titan RTX.

Asta ar putea veni ca raspuns pentru anuntul facut de Lisa Su la inceputul acestei luni, cand a confirmat ca o serie de placi video high-end bazate pe Navi sunt „pe drum”. Cand vor fi lansate, acestea ar putea rivaliza RTX 2080 Ti-ul, deci aceasta poate fi o explicatie buna pentru un eventual produs mai puternic din partea Nvidia.

TechSpot

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button