PCTECHTech&IT

Nvidia pare lucrează la o placă video nouă

Nvidia nu a prezentat nimic la Computex, dar pare că are în jobenul său o mică surpriză pentru cei care vor o placă video nouă.

Conform veștilor care circulă acum prin presă, compania ar lucra la un răspuns categoric pentru seria Radeon Navi. Noua placă video ar fi un RTX 2070 Ti, construit pe baza unui GPU derivat din RTX 2080, cu mai puține nuclee CUDA, 2560. Frecvența maximă a procesorului grafic ar fi în stare să atingă 1770MHz, iar memoria sa ar fi 8GB GDDR6 cu o lățime de bandă de 14Gb/s.

Puse cap la cap, caracteristicile acestea ar trebui să îi ofere un spor de performanță de aproximativ 12% față de RTX 2070, ceea ce ar fi suficient cât să îi permită să egaleze sau să întreagă competiția, dacă ar fi să ne luăm după testele prezentate de AMD la Computex. În cazul în care erați curioși, asta ar face placa mai lentă cu doar 15% față de un RTX 2080.

Compania a mai tot dat indicii în ultimele zile că urmează să anunțe ceva cu titlul „super” la un moment din viitor. Având în vedere că E3 este aproape, probabil aici vom avea parte câteva dezvăluiri noi de la Nvidia.

[Overclock3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button