Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Nvidia organizeaza un turneu Hearthstone

/
/
/
/
image
img

Nvidia are propriul sau turneu Hearthstone, care se va desfasura de la sfarsitul lui martie pana la mijlocul lunii mai. Jucatorii vor concura pentru un fond de premii de 25.000 de dolari, iar castigatorii turneului vor primi puncte care ii vor califica pentru Hearthstone World Championship de anul acesta.

Turneul Nvidia este impartit in doua categorii: una pentru jucatorii profesionisti, cealalta pentru amatori. Jucatorul care va castiga locul intai va pleca acasa cu 10.000 de dolari si 100 de puncte pentru calificarea la mondiale, locul al doilea va primi 5.000 de dolari si 50 de puncte, iar locurile al treilea si al patrulea – 1.500 de dolari si un numar nedeterminat de puncte, locurile 5-8 – 750 de dolari si puncte, locurile 9-16 – 500 de dolari si niciun punct. In plus, toti jucatorii care vor ajunge in finle vor primi tableta Nvidia Shield. Daca vrei sa iei parte la turneul Nvidia, poti sa te inregistrezi pe site-ul lor pana la 19 martie. Turneul va incepe in 26 martie si se va termina in 14 mai, iar finalele vor avea loc in 30 si 31 mai.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar