MORE

Nvidia nu ofera suport pentru SLI cu mai mult de doua placi video

Generatia noua de placi video Nvidia este cu adevarat impresionanta, saltul peste procesul de fabricatie de 20 de nanometri direct la cel de 16 oferind un spor de eficienta cum nu s-a mai vazut vreodata. Asa ca multi oameni s-au intrebat ce s-ar intampla daca in loc sa pui o placa video intr-un sistem, sau doua, ai pune trei sau chiar patru placi video. Cat de bine vor merge jocurile atunci?

Nu veti afla prea curand, pentru ca Nvidia nu va oferi suport pentru SLI cu mai mult de doua placi video. Desi parea de parca vor fi lansate variante pentru trei si patru placi video ale acelui SLI Bridge cu latime de banda amplificata, compania a declarat acum pentru PC Perspective ca sta nu se va mai intampla.

Singurul suport pentru mai mult de doua placi video va veni in benchmark-uri precum 3D Mark Firestrike sau Catzilla, unde Nvidia va integra profile care sa permite software-ului sa foloseasca toate placile video. Pentru jocuri, suportul se va limita la cele doua placi conectate prin SLI Bridge. Desigur, jocurile de DirectX 12 pot folosi direct placile video, fara suport din driver si fara SLI Bridge, dar momentan singurul joc de DirectX 12 de piata este Ashes of the singularity si este limitat la doar doua placi video.

Daca va vine cumva prin minte sa spuneti ca Hitman si Rise of the Tomb Raider sunt jocuri de DirectX 12, va asigur ca nu sunt, la fel cum nici Halo 2 nu era un joc de DirectX 10.

[PC Per]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button