PC&ConsolesGamingȘtiri

NVIDIA plus Marvel’s Midnight Suns egal LOVE. Și remake-ul The Witcher 3 pe GeForce NOW

Sunt fan al universului Marvel de supereroi. Am văzut mai toate filmele și mi-au plăcut majoritatea, și trebuie să recunosc că m-a durut atunci când adaptările poveștilor epice din filme au fost transformate în adevărate dude de jocuri video (mă uit la tine, Marvel’s Avengers).

Apoi a venit Marvel’s Guardians of the Galaxy, care a arătat lumii că este posibil ca un joc bun să iasă dintr-o astfel de încercare. Cel mai recent titlu care poartă numele companiei este Marvel’s Midnight Suns, un joc cu un gameplay destul de atipic. O să las mai jos trailer-ul și discutăm mai multe după.

Practic, acest joc este făcut de creatorii titlului XCOM, iar dacă ești pasionat de genul ăsta de joc strategic, o să știi despre ce vorbesc. Este pe de-o parte un turn-based strategy, pe de cealaltă parte este trading card game. Este alt naibii de complex (așa cum mă și aștept de la creatorii XCOM) și acum poate fi al tău în cadrul unei oferte speciale.

NVIDIA pune la bătaie o copie a jocului Marvel’s Midnight Suns dacă achiziționezi anumite plăci din seria NVIDIA RTX 3000 și anume: 3090 Ti, 3090, 3080 Ti, 3080, 3070 Ti, 3070, 3060 Ti și 3060. Cu plăcile astea poți să te bucuri de titlul ăsta cu DLSS 2, ray-tracing și te asiguri că poți să faci asta și cu multe alte titluri interesante.

Dar poate ai investit în cine știe ce start-up care promite să creeze un metavers nou și nu prea mai ai chef să o arzi cu componente hardware, că doar totu-i digital acum. NVIDIA nu te lasă la greu nici pe tine, pentru că pe lângă Marvel’s Midnight Suns, alte 6 jocuri intră în catalogul NVIDIA GeForce NOW.

Cel mai important este, fără îndoială, remaster-ul The Witcher 3: Wild Hunt. O să poți să te holbezi în toate bălțile formate în noroi și o să vezi Novigrad cu alți ochi pentru că acum jocul vine cu ray-tracing și toate clopotele și fluierele unei lansări care se respectă pe final de 2022. Restul titlurilor sunt:

  • Master of Magic (lansare nouă pe Steam)
  • Roller Champions (lansare nouă pe Steam)
  • Wavetale (lansare nouă pe Steam)
  • Cosmoteer: Starship Architect & Commander (Steam)
  • Floodland (Steam)

Spor la joacă!

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button