Tech&ITRSS PaginaDeMediaTECHTelefoane

Nvidia, LG, Ericsson și ZTE abandonează MWC 2020

La sfârșitul acestei luni va avea loc Mobile World Congress în Barcelona, un eveniment la care vor veni majoritatea companiilor din industria telefoanelor mobile pentru a prezenta ce dispozitive au mai făcut și ce tehnologie experimentală au mai născocit.

Dar câteva companii au anunțat deja că nu vor mai veni la ediția anul acesta, dintr-un motiv foarte serios. Continua stare de urgență provocată de coronavirusul Novel este văzută ca un risc prea mare pentru toți cei implicați. Ca urmare, Nvidia, LG, ZTE și Ericsson au anunțat că nu vor avea prezență la Mobile World Congress 2020. Organizatorii spun că regretă, dar respectă decizia celor care nu vin și susțin că vor monitoriza potențialul impact al coronavirusului asupra sănătății celor care vor fi prezenți la eveniment.

Situația este agravată deoarece au fost deja depistate două cazuri de infecție în Spania, deși nu pe teritoriul continental, ci pe insulele din apropiere.

Pe măsură ce ne apropiem de 24 februarie, am putea vedea mai multe companii abandonând evenimentul. Iar în cazul în care situația nu este ameliorată, nu este exclusă posibilitatea ca alte conferințe anuale să fie afectate într-un mod similar, precum Computex.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button