MORE

Nvidia lanseaza placile video Tesla M40 si Tesla M4 pentru centrele de date!

In ultima vreme vad tehnologia a inceput sa ne influenteze din ce in ce mai mult viata sau chiar sa se ocupe de treburile noastre in locul nostru.

Avem sisteme din ce in ce mai performante care sunt capabile sa faca o analiza structurala si comportamentala a fiecarei persoane si sa ofere informatii valoroase pentru cei care au nevoie de ele.

In acest fel vedem oferte adaptate pentru „nevoile” noastre, statele vin cu noi metode de manipulare, politia va rezolva instant un caz sau o revolta doar cu cateva informatii si tot asa.

Pare un scenariu rupt din filmul Terminator, unde o inteligenta artificiala dezlantuie Armaghedonul si omenirea aproape ca este distrusa complet in acest proces tragic.

Astazi, Nvidia a lansat doua placi video noi, intitulate Tesla si M4 dedicate centrelor de date, dar nu orice centre de date, ci unele care se bazeaza pe dezvoltarea aplicatiilor care au la baza inteligenta artificiala.

„Cursa pentru inteligenta artificala a inceput” afirma Jen-Hsun Huang, co-fondatorul si actualul CEO la Nvidia.

„Posibilitatea ca sistemele noastre sa invete reprezinta un pas foarte important in dezvoltarea tehnologica. In momentul de fata vorbim de o revolutionare a segmentului consumer, automotiv, sanatate, industrial si evident militar, ca e de preferat sa reduci numarul de pierderi omenesti.NVIDIA-Tesla-HyperScale[1]

[Wccftech]
Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close