PC

Nvidia lansează GeForce Now pentru Mac-uri

Prezentat inițial la CES în acest ianuarie, GeForce Now pentru Mac este acum disponibil în beta. Acest serviciu de la Nvidia permite utilizatorilor de Mac-uri să acceseze jocuri disponibile doar pe PC, oferind o performanță foarte bună chiar și pe acele Mac-uri care nu sunt foarte puternice.

GeForce Now este practic același serviciu de streaming de la Nvidia cu care a debutat compania în acest domeniu acum vreo 2 ani pe tabletele Android. Acum serviciul a fost extins să suporte și Mac-uri. Iată cum își descrie Nvidia propriul serviciu:

Aduceți-vă jocurile PC preferate la viață la setări maxime, cu framerate constant – toate alimentate de plăcile video GeForce GTX din cloud. Tot ce aveți nevoie este o conexiune bună la Internet și să fiți localizat în America de Nord. În prezent, beta-ul gratuit este disponibil numai pentru utilizatorii de Mac. Alăturați-vă listei de așteptare pentru a fi anunțați atunci când GeForce Now pentru Mac devine disponibil în noi regiuni și când versiunea PC este lansată.

Și mai impresionantă însă este performanța lui GeForce Now pe Macbook Air. Acest calculator de acum depășit, mai puțin puternic, a rulat Rise of the Tomb Raider, iar jocul funcționează fără nicio sacadare, în ciuda faptului că era pe cele mai înalte setări.

Cu toate acestea, acest serviciu nu este perfect. GeForce Now durează un timp pentru a încărca complet, dar Nvidia a menționat că lucrează pentru a accelera lucrurile. În prezent, încărcarea Rise of the Tomb Raider din serviciul prin Steam durează aproximativ 1-3 minute. Totul va fi, bineînțeles, dependent de conexiunea la internet și este recomandată o conexiune Ethernet.

Nvidia în acest moment promovează Playerunknown’s Battlegrounds, care nu este încă disponibil pe Mac. Există totuși mai multe jocuri suportate pe această platformă, printre care se numără și câteva jocuri Call of Duty, Destiny 2 beta, Diablo III, League of Legends și Rocket League, printre altele. Pe teritoriul țării noastre acest serviciu încă nu există, dar vă vom anunța atunci când o să apară.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button