MORE

nVIDIA a anuntat lansarea comerciala a lui GTX Titan Z

Nvidia a anuntat de curand, dupa multe amanari, lansarea comerciala a lui GTX Titan Z. In momentul de fata aceasta este teoretic cea mai rapida placa video la capitolul Double Precision Computing, oferind o putere de 2.3 Teraflops, numai buna de folosit in aplicatii intensive 3D. Pentru jocuri, adica Single Precision Computing, aceasta ofera o putere de calcul de doar 8 Teraflops, putin in comparatie cu AMD R9 295X2 care ofera 11.5 Teraflops.

Titan Z mai are la dispozitie 12GB RAM GDDR5 tactati la 7GHz, 5760 procesoare CUDA si un sistem de alimentare cu 12 faze. Ambele procesoare lucreaza la o frecventa de  706MHz, dar acestea pot urca prin Boost pana la 876MHz, si au un TDP de 375W. Pretul versiunii standard este de 2999$, dar din cate am vazut acum ceva vreme, doi integratori au lansat deja cate o placa la pretul de 3999$. Ramane la latitudinea publicului daca placa merita banii sau nu tinand cont ca rivalul de la AMD costa 1200$, si are o putere mai mare in jocuri.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Ca la procesoare, Intel foarte scump față de AMD, dar în jocuri e dat dracu FX 8350 care e egală în jocuri cu generația HASWELL, I7 4770 e 1350 ron și AMD 8350 800 ron, și ambele rulează smooth orice joc apărut, așa că R9 295x va rupe tot în jocuri numai bani să avem să o putem cumpăra. Bine și NVIDIA TITAN ăsta daca ai bani să o cumperi e tare are PHYSICS îm plus . are avantajele ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button