Știri ITPCTECH

Nvidia își anulează anunțurile de luna aceasta

Nu prea mai avea multe de spus

Nvidia a dezvăluit pe la începutul lunii că nu va mai organiza un eveniment GTC anul acesta, în cadrul căruia trebuia să prezinte o varietate de noutăți și să se întâlnească cu diverși membri ai industriei de jocuri. Din cauza coronavirusului, acest eveniment s-a transformat într-unul doar on-line. Apoi, Nvidia a decis că ar fi mai bine dacă n-ar avea nici o prezentare on-line, ci doar o lansare de anunțuri. Iar acum vine pasul următor.

Compania a dezvăluit că nu vor mai fi nici măcar anunțuri. Din cauza situației mondiale curente, compania nu vrea să distragă atenția angajaților, partenerilor, presei și analiștilor de la faptul că ne confruntăm cu o pandemie. Nvidia tot va organiza un stream cu numeroase lucruri interesante pentru dezvoltatori și cercetători, dar nu va prezenta nici un produs nou, așa că seria GeForce 3000 va mai sta pentru o vreme în spatele cortinei.

Nu sunt deocamdată detalii despre când am putea vedea la față noua serie de plăci video, dar în contextul global curent, nu prea contează.

[Videocardz]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button