Tech&ITGamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

NVIDIA introduce suport pentru Reflex in Destiny 2 si lanseaza driverele pentru Black Ops Cold War

Inca de la primele anunturi am stiut ca noul Call of Duty Black Ops Cold War va fi un joc ce favorizeaza NVIDIA. Acum ca suntem la numai cateva zile distanta de lansare, este timpul sa primim si noul driver Game Ready. Acesta pica la fix pentru cei care si-au cumparat un RTX 3080 sau RTX 3090, intrucat primesc o copie gratuite a jocului.

Call of Duty Black Ops Cold War va fi plin de tehnologie de la NVIDIA, asa ca propun sa aruncam o privire la caracteristicile specifice acestui joc:

  • Umbre si ambient occlusion imbunatatite cu ajutorul Ray-Tracing DirectX Ultimate
  • DLSS pentru a putea mentine un numar mare de cadre pe secunda
  • Reflex care are rolul de a reduce latenta sistemului
  • Suport Ansel in modul de campanie pentru a captura cele mai tari momente din joc
  • NVIDIA Highlights in modul multiplayer care te asigura ca niciun quad-feed nu este irosit

Destiny 2 primeste suport pentru NVIDIA Reflex

Tehnologia Reflex este un element software care combina puterea placii video cu capabilitatile G-Sync ale monitorului. Asta rezulta intr-o experienta de gaming cu o latenta foarte mica. Odata cu introducerea tehnologiei in Destiny 2, jucatorii vor putea imbunatati capacitatea de raspuns a jocului cu pana la 49%. Chiar daca asta nu se traduce neaparat printr-o imbunatatire a abilitatii de manui mouse-ul si tastatura, elimina orice limitare software si iti pune reflexele in valoare.

destiny 2

Inca patru monitoare sunt compatibile G-Sync

Inca de la anuntul programului G-Sync Compatible, cei de la NVIDIA s-au angajat sa ofere suport pentru tehnologia de refresh rate variabil unui numar cat mai mare de oameni. In acest fel, compania a colaborat cu alti producatori si a inclus un numar maricel de monitoare pe lista celor compatibile. Astazi, numarul creste cu inca patru aditii. Cele patru modele vin de la patru producatori diferiti si avem asa:

  • Acer CR3271UV
  • ASUS XG27AQ
  • MSI MAG274QR
  • Xiaomi Mi 245 HF

Daca primele trei nume sunt deja familiare cu gaming-ul si zona de PC, avem si un invitat surpriza. Este vorba despre Xiaomi Mi 245 HF; un monitor ce vine de la un producator recunoscut mai de graba pentru telefoanele si accesoriile wearable. Oricum ar fi, NVIDIA l-a inclus pe lista, deci primeste o mare bila alba.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button