MORE

Nvidia introduce noi drivere pentru Windows 10

Lansarea lui Windows 10 este aproape. Extrem de aproape, daca stam sa analizam scurgerile de informatii din ultima vreme. Dar, pana atunci trebuie sa ne multumim cu versiunile oferite de Microsoft, fiecare dintre acestea oferind… plusuri si minusuri. Totusi, daca folosesti o placa video Nvidia, acum ai suport oficial din partea producatorului, firma introducand o serie de drivere stabile pentru preview build-urile de Windows 10.

Pana in prezent, sa faci driverele sa functioneze cum trebuie era un calvar pe Windows 10, mai ales pe versiunile Preview Build mai vechi, uneori acestea refuzand sa recunoasca placa video. Ei bine, dupa anuntul celor de la nVidia lucrurile vor functiona mult mai bine.

Noul driver Nvidia GeForce 352.63 Beta se pare ca are suport pentru Windows 10, venind cu program stabil, care cel mai probabil nu-ti va mai restarta PC-ul din senin si nu te va mai face sa te intrebi daca nu cumva ti-a murit placa de baza.

Noul update este gandit pentru WDDM 2.0 si DirectX 12, avand suport pentru generatiile Maxwell si Kepler de GPU-uri GeForce, asta insemnand ca seriile 600, 700, 800 si 900 sunt acum recunoscute si functionale.

Cei interesati pot decarca driverul de pe site-ul Nvidia. Cei care au un Windows 10 instalat sunt sfatuiti sa o faca repede 🙂

Articole asemanatoare

Back to top button