GamingPCPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaTECH

NVIDIA introduce cele mai tari tehnologii ale sale in Marvel’s Avengers si Ring of Elysium

NVIDIA a lucrat mereu impreuna cu dezvoltatorii pentru a introduce cele mai tari tehnologii in jocuri. De aceasta data nu doar unul, ci doua titluri primesc tratament special. Marvel’s Avengers a primit suport pentru DLSS, in timp ce Ring of Elysium are parte de Ray Tracing. Doua jocuri populare care cu siguranta vor mai castiga putina atentie gratie noilor implementari.

Despre Marvel’s Avengers am mai vorbit si stiu ca unii utilizatori aveau probleme legate de performanta. Introducerea NVIDIA DLSS schimba asta si jocul va deveni brusc mai accesibil pentru jucatorii cu configuratii mai slabe. Pentru cei care nu stiu, DLSS este una dintre cele mai revolutionare tehnologii introduse in lumea gaming-ului in ultimii ani. Pe scurt, jocul este randat la o rezolutie mai mica, dupa care imaginea este marita la rezolutia selectata de utilizator fara a pierde din detalii. In acest fel, castigi la numarul de FPS fara sa sacrifici calitatea vizuala.

NVIDIA DLSS 2.0 – Sau cum sa te bucuri de Ray Tracing

Pe langa aceasta aditie, Ring of Elysium primeste suport pentru NVIDIA RTX. Jocul este construit pe motorul grafic QuickSilverX si a primit iluminare globala ray-tracing alaturi de ambient occlusion. Asta inseamna ca jucatorii care vor activa efectele cu ray-tracing vor observa o schimbare notabila in modul in care lumina interactioneaza cu mediul inconjurator. In plus, gratie ambient occlusion, umbrele se vor forma diferit si vor reactiona si ele la schimbarile impuse de RTX. Despre asta ne explica mai multe direct producatorul de placi video intr-o postare de pe blog-ul companiei.

Pe masura ce ne apropiem de lansarea consolelor next-gen, vedem din ce in ce mai multe jocuri care primesc Ray Tracing. Se pare ca usor si sigur, aceasta tehnologie devine parte din viitorul gaming-ului si pe masura ce se va raspandi, cu siguranta va deveni mai usor de implementat. Printre jocurile ce urmeaza sa se lanseze, urmatoarele titluri au si suport pentru Ray Tracing:

  • Cyberpunk 2077
  • Watch Dogs: Legion
  • Call of Duty: Black Ops Cold War

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button