PCȘtiri ITTECH

NVIDIA intarzie lansarea modelului GeForce RTX 2080 Ti cu o saptamana

De la dezvaluirea recenta a arhitecturii Turing, NVIDIA s-a pregatit pentru lansarea de săptămâna viitoare a GeForce RTX. Mai târziu în acea zi, NVIDIA a anunțat fără prea mare emfază că disponibilitatea lui GeForce RTX 2080 Ti va fi amânată cu o săptămână, de la 20 septembrie la 27 septembrie. Precomenzile au fost de asemenea afectate, iar aceste unități vor ajunge între 20 și 27 ale acestei luni.

Astfel, pentru lansarea lui GeForce RTX, GeForce RTX 2080 este lăsat ca fiind singura placa video setata cu disponibilitatea deja stabilita, RTX 2070 fiind programat să ajungă în octombrie. Pentru a recapitula, RTX 2080 Ti Founders Edition este la pretul de 1199 dolari, in timp ce placile video non-Founders Edition vor costa 999 dolari. RTX 2080 FE va avea pretul de 799 dolari, cu placi video non-Founders Edition la 699 dolari. Ca întotdeauna cu lansările de plăci video noi, așteptati-va ca prețurile să fie umflate cateva saptamani bune, dacă nu chiar luni, după ziua lansării; criza recenta de cryptomonede și lipsa de inventar nu fac decât să complice situația.

Epuizarea stocului din ziua de lansare devenind standardul pentru noile plăci video, acest lucru se îndreaptă spre o problema de inventar, mai degraba decât oricare alta, deoarece unele precomenzi pot încă să sosească pe 20 septembrie. In orice caz, numai RTX 2080 rămâne listat și disponibil pentru precomanda pe site-ul NVIDIA.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button