GamingRSS PaginaDeMedia

Săptămâna aceasta aduce încă o listă cu jocuri noi în catalogul GeForce NOW

Seriviciul de cloud gaming al celor de la NVIDIA devine din ce în ce mai popular și mai avantajos, iar titluri noi își fac apariția în librăria GeForce NOW în fiecare săptămână. De data aceasta, aruncăm o privire peste 17 jocuri disponibile.

LEGO Builder’s Journey s-a lansat săptămâna aceasta pe Steam și Epic Games Store și este și pe GeForce NOW pentru PC, macOS și browser-ul Chrome.

Jocul are și RTX, ceea ce înseamnă că membrii care au abonamente Founders sau Priority se pot juca LEGO Builder’s Journey pe GeForce NOW cu grafică ray-traced. De asemenea, membrii Founders și Priority au access cu prioritate la serverele de cloud gaming și sesiuni extinse de joc.

După o așteptare palpitantă, Phantom Abyss s-a lansat în early access pe Steam în această săptămână. Ferește-te de capcane ascunse, sari peste prăpăstii înfricosătoare și fugi de gardienii fără milă din temple periculoase pentru a lua înapoi relicva sacră. Există o singură încercare pentru fiecare templu, dar aventurierii pot învăța din greșelile altor jucători.

Intră în Metaverse, o lume virtuală pe care toți jucătorii o împart. Fiecare decizie este a ta în Dual Universe. Construiește, minează și făurește aproape orice. Controlează economia globală. Rămâi în zonele sigure și joacă liniștit sau încearcă lupte în timp real cu un sistem unic de PVP. Joacă Dual Universe de pe site-ul de lansare în această săptămână pe GeForce NOW.

Kena: Bridge of Spirits se lansează pe Epic Games Store pe 24 august și va ajunge și pe GeForce NOW la lansare. Protagonista, Kena, este un tânăr ghid al spiritelor în căutarea unui altar sacru. Cu spirite timide alături de ea, va descoperi secretele unui sat abandonat și ale unei păduri pline de spiritea.

Alături de acestea, lista GeForce NOW de săptămâna aceasta este completată de încă 13 titluri:

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button