MORE

Nvidia GeForce GTX 1070 a fost dezvaluit

A doua placa video dezvaluita de Nvidia la evenimentul de noaptea trecuta a fost GeForce GTX 1070.

Dezvaluirea sa nu a fost la fel de detaliata ca cea a modelului mai puternic, GTX 1080, dar tot include cateva informatii foarte importante. Spre exemplu, pentru 380 de dolari vei putea obtine o placa video care are mai multa putere ca un Titan X. Poate nu tocmai dubla, dar tot suficienta.

GeForce GTX 1070 va dispune de 6.5Teraflopi de putere de calcul si are 8GB de memorie video de tipul GDDR5. Memoria a ramas aceeasi ca de pana acum, nu este de tipul cel nou, dar tot ar trebui sa fie suficienta, arhitectura cea noua oferind deja performanta foarte ridicata. Se asteapta ca frecventele sale sa fie similare cu cele ale lui GTX 1080, asa ca va avea suport pentru overclock extrem, chiar daca probabil dispune de mai putine nuclee CUDA. Nu sunt informatii nici despre consumul sau de energie.

Pretul pentru GeForce GTX 1070 va fi de 380 de dolari. Iarasi, mai scump ca varianta de lansare a lui GTX 970, si va putea fi cumparata incepand cu ziua de 10 iunie. Nvidia a facut si de aceasta data o varianta speciala, tot Founder Edition, care costa 450 de dolari.

Alaturi de noile tehnologii prezentate de Nvidia in aceasta seara, ar fi o placa video destul de atractiva pentru segmentul high-end de gaming.

[Nvidia]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button