MORE

Nvidia G-Sync disponibil si pe unele laptopuri! Alea pentru „premianti”.

G-Sync de la NVIDIA a promis sa scape de multe probleme ale jocurilor, pornind de la lag si stutter pe desktop-uri, insa aveti nevoie atat de o placa video care suporte tehnologia, dar si de un monitor mai bun pentru a beneficia de tehnologie. Asta daca esti pe un PC. Atunci cand esti pe un laptop, bucuria ta se opreste la faptul ca ai un GPU Nvidia.

Teoretic G-Sync nu este o solutie pentru laptopuri, desi NVIDIA a anuntat ca tehnologia va fi suportata si de cateva notebook-uri high-end. Modelele certificate folosesc ultimele chipuri grafice 960M, 965M, 970M si 980M, inclusiv ASUS-ul G751 de 17.3 inchi, Aorus X5, MSI GT 72G si doua laptopuri 4K Clevo.

Aceste laptopuri au ecrane aprobate de NVIDIA cu rate de refresh de 75HZ proiectate sa taie fara mila in lag, stuttering si alte probleme. Veti primi de asemenea si cateva elemente noi pentru o joaca fara limite si abilitatea de a va customiza ratele de refresh. Daca aveti unul dintre modelele mentionate mai sus (sau intentionati sa achizitionati unul) iata cea mai buna parte: noua facilitate este acum valabila cu ultimele drivere NVIDIA. Conceptul nu este rau, mai ales ca ofera posibilitatea celor care doresc G-Sync pe laptop sa beneficieze de asta fara sa cumpere un monitor separat. Pe de alta parte, preturile acestor laptopuri este destul de piperat.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button