MORE

Nvidia face GeForce Experience mai important

Nvidia anunta o schimbare care s-ar putea sa nu fie pe placul celor care nu sunt fani ai GeForce Experience, de acum inainte vor avea nevoie de acest software daca vor sa fie la curent cu cel mai nou driver.

Dupa ce a realizat ca 90% din update-urile de driver erau realizate prin GeForce Experience, Nvidia a luat decizia sa distribuie cele mai recente drivere doar prin functia de download din acest software. Cei care vor incerca sa descarce un driver de pe pagina oficiala vor gasi unul nou doar la fiecare trei luni.

Avand in vedere cat de des publica Nvidia un driver nou, in special pentru lansarile recente de jocuri, GeForce Experience devine acum o necesitate pentru cei care isi folosesc PC-urile predominant pentru gaming.

Compania incearca, totusi, sa faca aceasta obligatie mai placuta, prin adaugarea de functii noi pentru GeForce Experience. Cea mai noua versiunea a sa adauga un overlay similar cu cel folosit de Steam, prin care veti putea accesa functiile de streaming, de inregistrare, si de co-op. Mai exact, functia de co-op inseamna ca puteti face streaming jocului vostru catre browser-ul unui amic, iar acesta va putea prelua controlul asupra jocului oricand vrea, ori pentru a juca hot-seat la distanta, ori pentru a juca ceva cooperativ care are suport doar pentru multiplayer local.

GeForce Experience mai include si optiunea de a face streaming catre un televizor, in cazul in care vreti sa jucati pe un ecran mai mare, in rezolutii de chiar 4K, la 60 de cadre pe secunda. Desigur, veti avea nevoie de cateva 980 Ti pentru asta.

[TechPowerup]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close