GamingRSS PaginaDeMedia

NVIDIA DLSS își găsește casă pe încă 9 jocuri, alături de suport pentru titluri VR

Pe lângă adițiile de pe GeForce NOW, luna mai vine cu upgrade de NVIDIA DLSS pentru 9 jocuri, inclusiv suport pentru titluri de realitate virtuala pentru prima data. Utilizatorii de GeForce RTX își pot crește performanța cu NVIDIA DLSS în 50 de jocuri, cu altele venind în fiecare lună. De asemenea, NVIDIA a lansat un Game Ready Driver pentru Days Gone.

Dezvoltatorii adoptă tehnologia NVIDIA DLSS în masă, iar luna aceasta, 9 jocuri fie se lansează cu DLSS, fie va fi adăugat prin intermediul unui update. Adoptarea DLSS continuă alert cu upgrade-uri pentru următoarele jocuri:

 • AMID EVIL: Shooter-ul retro primește update astăzi și adaugă efecte ray-traced și NVIDIA DLSS care amplifică performanța de 2.7 ori la 4K cu ray tracing pornit.
 • Aron’s Adventure: Jocul de tip RPG acțiune-aventură a adăugat recent NVIDIA DLSS folosind plugin-ul din Unreal Engine 4, iar jucătorii au primit o creștere a performanței de până la 60%. Astfel, orice GPU GeForce RTX poate rula jocul la  peste 60 FPS în 4K.
 • Everspace 2Titlul aflat în early access a primit un update pentru DLSS, aducând o creștere a performanței de până la 80%
 • Metro Exodus PC Enhanced Edition: Jocul celor de la 4A Games a primit un update lansat la începutul acestei luni cu DLSS, crescând numărul de cadre pe secundă de două ori, transformând plăcile video GeForce RTX în cea mai bună variantă pentru 4K în Metro Exodus PC Enhanced Edition.
 • No Man’s Sky: Un update urmează să adauge NVIDIA DLSS pentru gaming pe desktop și prin realitate virtuala, crescând performanța în modul desktop cu până la 70% la 4K. Astfel, experiența de gameplay este una mai fluidă pentru toți gamerii care folosesc GeForce RTX.
 • Redout: Space Assault: Jocul de tip shooter spațial adaugă NVIDIA DLSS și efecte ray-traced astăzi într-un update nou pentru o experiență mai immersive.
 • ScavengersShooter-ul free-to-play s-a lansat în această lună cu NVIDIA DLSS, crescând performanța pentru posesorii de  GeForce RTX cu până la 40%, oferindu-le posibilitatea de a juca cu setările la maxim la 60+ FPS pe toate plăcile GeForce RTX din seria 30.
 • Wrench: Simulatorul de mecanică adaugă ray tracing și NVIDIA DLSS, dublând performanța pe desktop la 4K.

NVIDIA DLSS lista jocuri si titluri VR

NVIDIA DLSS ajunge pentru prima dată în jocuri VR

DLSS a schimbat gaming-ul pentru totdeauna folosind inteligența artificială bazată pe nucleele Tensor și o rețea neurală de tip deep learning pentru a crește numărul de cadre pe secundă și pentru a genera imagini cât mai clare în jocuri. DLSS oferă spațiul necesar de manevră pentru a crește calitatea setărilor și rezoluția.

Acum, această tehnologie a fost aplicată și titlurilor de realitate virtuală pentru prima data. Primele titluri VR care vor beneficia de suport pentru NVIDIA DLSS sunt:

 • No Man’s Sky: Atunci când te joci No Man’s Sky în modul VR, DLSS dublează performanța VR la setări Ultra și menține 90 FPS pe un Oculus Quest 2 cu un GeForce RTX 3080.
 • WrenchRay Tracing și DLSS vin astăzi în VR printr-un update. DLSS crește performanța cu până la 80% pentru acest simulator de mecanică, permițând jucătorilor să pornească efecte ray-traced atât pentru desktop, cât și modul de realitate virtuală.
 • Into The Radius: Cu NVIDIA DLSS în shooter-ul survival de realitate virtuală, jucătorii vor descoperi o îmbunătățire semnificativă la anti-aliasing, care reduce sclipirea semnificativ și efectul de stair-stepping pe obiecte și natură, îmbunătățind și mai mult calitatea imaginii și imersiunea.

Mai multe update-uri Game Ready

Driverul Game Ready de la NVIDIA pentru Days Gone mai adaugă și:

 • Suport din prima zi care livrează cea mai bună experiență pentru Knockout City
 • Adiția a 6 noi jocuri pentru optimizarea setărilor prin GeForce Experience, adică:
  • Hood: Outlaws & Legends
  • Metro Exodus: Enhanced Edition
  • Ranch Simulator
  • Resident Evil Village
  • Total War: Rome Remastered
  • Totally Accurate Battle Simulator

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button