Tech&ITGamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

NVIDIA anunță pachetul Guardians of the Galaxy, care te răsplătește pentru cumpărăturile tale

Square Enix se pregătește de lansarea lui Marvel’s Guardians of the Galaxy, iar NVIDIA are un motiv de sărbătoare, întrucât jocul va beneficia de reflexii cu Ray-Tracing și DLSS. Și pentru a marca acest moment, producătorul de plăci video anunță și un pachet promoțional: la fiecare laptop sau sistem desktop eligibil achiziționat, vei primi gratuit o copie a jocului.

Pentru a primi jocul, nu trebuie decât să cumperi un laptop sau sistem nou care are în componența sa o placă video NVIDIA GeForce RTX de ultimă generație. Adică pentru orice configurație care include RTX 3060 sau o placă mai puternică, vei primi o cheie de activare a jocului. Marvel’s Guardians of the Galaxy va fi lansat pe data de 26 Octombrie 2021.

Poate că unii vă întrebați de ce nu primești o copie a jocului și în momentul achiziției unei plăci video. Dacă arunci însă o privire în piață, vei observa că nu prea mai merită să dai banii pe un GPU separat, iar un desktop pre-asamblat sau un laptop îți va oferi mai multă performanță pentru suma plătită, în comparație cu un sistem făcut „pe piese” al cărui preț va fi umflat de placa video.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button