PC&Consoles

Nvidia anunță GeForce Now Streaming pentru PC și Mac la CES

Nvidia a dezvăluit la CES on nouă metodă prin care cei care nu au un PC tocmai grozav să se poată bucura de jocuri noi pe detalii vizuale mari. GeForce Now, serviciul de streaming pentru jocuri a companiei, se extinde.

Contra sumei de 25 de dolari veți avea acces la un PC virtual care funcționează pe un server echipat cu tehnologie Nvidia. Aici veți putea accesa orice serviciu de jocuri la care aveți un cont, precum Steam, GOG sau Battle.net, sau titluri gratuite ca World of Tanks, și veți putea descărca în limita a 1TB și juca orice titlu dețineți pe detalii maxime… dar nu pentru mult timp.

Oferta este de 25 de dolari pentru un PC virtual echipat cu un GTX 1060 și este valabilă pentru doar 20 de ore. Dacă vreți să jucați pe un PC echipat cu un GTX 1080, atunci oferta durează doar 10 ore, după care va trebui să plătiți încă 25 de dolari.

Poate că prețul pare a fi mare, dar dacă stai să calculezi, atunci ai avea la dispoziție aproape 11 zile de joc non-stop până când egalezi măcar costul unui GTX 1080, da barem a unui PC High-End întreg, iar asta ar putea fi pe placul celor care joacă doar din când în când și nu ar și-ar permite un astfel de PC oricum.

Serviciul este disponibil atât pentru Windows, cât și pentru Mac, oferind utilizatorilor acestei platforme acces la ceva ce nu prea aveau până acum, jocuri actuale.

[PC Per]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

6 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button