GamingPC&ConsolesTech&IT

Nvidia abandonează 3D Vision

Cu vremuri îndelungate în urmă, Nvidia testa apele cu o nouă tendință în materie de divertisment, 3D! Erau timpuri mai simple atunci, când părea de parcă televizoarele 3D și monitoarele 3D vor fi viitorul. Acele timpuri n-au durat mult, din moment ce 3D nu oferea chiar atât de multe.

Totuși, Nvidia a continuat să ofere suport pentru tehnologia sa 3D în driver, cu 3D Vision, pentru acei puțini oameni care preferau să joace Left 4 Dead în acest mod. Nu erau prea multe alte jocuri care să ofere suport nativ pentru așa ceva. Iar în cele din urmă, Nvidia a decis că a venit timpul să renunțe la concept cu totul.

Ca urmare, varianta 418 a driverului GeForce, ce va fi lansat în luna aprilie, va fi ultima care să aibă suport pentru acestă tehnologie. Așa că dacă vreți să vă folosiți mai departe de 3D Vision, nu veți putea trece la o variantă mai nouă a driver-ului.

Totuși, pentru a face tranziția mai puțin dureroasă, acest ultim driver dedicat efectului tridimensional va avea integrat și software-ul 3DTV Play, menit să ofere suport pentru jocuri pe televizoare. Programul 3D Vision Video Player tot va trebui descărcat separat, și este gratuit. Dar din 2020 va dispărea.

[Engadget]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button