TECHTech&ITTelefoane

nubia Red Magic Mars este cel mai performant telefon Android

AnTuTu a lansat Top 10 pentru luna decembrie cu lista celor mai performante telefoane Android. Liderul incontestabil în această lună a fost ZTE nubia Red Magic Mars cu un scor de peste 320.000, în timp ce Huawei Mate 20 a atins locul doi de la o distanță considerabilă, cu un scor de 309.130 puncte.

Rezultatele testului AnTuTu sunt împărțite în patru componente, scorul final fiind o sumă a tuturor celor patru numere – performanța procesorului, performanța GPU, UX și memorie.

Pe lângă telefonul de gaming care se află în vârful topului, vedem și Xiaomi Black Shark Helo și predecesorul său Xiaomi Black Shark, pe locul 7 și 9. Un alt dispozitiv dedicat gamerilor este Huawei Mate 20X, care a atins locul patru în topul dezvăluit de AnTuTu. Dispozitivul exclusiv din China este unul dintre cele cinci telefoane inteligente Huawei din listă, dintre care două fac parte din divizia Honor.

antutu ZTE nubia Red Magic Mars

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button