MORE

NuAns se pregateste sa lanseze primul telefon Windows 10 in intreaga lume

Când ne-am uitat putin mai atent la NuAns NEO în luna ianuarie, compania japoneza nu era sigura dacă Windows10 Mobile isi va gasi vreodata drumul in afara țării sale de bastina.

Acum, se pare ca NuAns a decis să încerce o lansare mai largă, pentru că strange fonduri in valoare de $725.000 pe Kickstarter pentru a finanta debutul la nivel mondial al lui NEO.
În conformitate cu campania echipei, ei folosesc banii pe care ii vor primi pentru a cumpara componentele necesare pentru ca dispozitivul să functioneze oriunde în lume, nu doar în Japonia. NEO este mult mai solid decât majoritatea smartphone-urilor din aceste zile, cu jumatati de spate interschimbabile.
Poti alege din diverse finisaje, cum ar fi lemn, piele de căprioară, și chiar struț. Dispozitivul de sine are un ecran 720p de cinci inci, 2GB de RAM, și un octacore Snapdragon 617 la 1.5GHz. In plus, este capabil de a rula caracteristica Continuum de la Microsoft, care il transformă într-un calculator minuscul.
Pentru a obține unul ca recompensă Kickstarter, va trebui să donezi cel puțin $270, deși acel nivel dispare destul de repede la momentul scrierii acestui articol.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button