GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Nu veți vedea mai mult Titanfall prea curând

Titanfall a fost un concept bun de joc, cu o continuare grozavă, ce din păcate au fost disprețuite foarte mult de Electronic Arts din motive necunoscute. Iar în cazul în care sperați să vedeți mai mult Titanfall în viitor, poate chiar un Titanfall 3 și nu doar un joc de mobil, va trebui să vă puneți pofta în cui.

Conform unei declarații lui Drew McCoy, executive producer la Apex Legends, Respawn este în acest moment prea ocupat lucrând la cele două mari proiecte curente ale sale. Unul dintre ele este Star Wars Jedi Fallen Order, de producția căruia se ocupă o echipă dedicată, iar celălalt este chiar Apex Legends, de care se ocupă acum o altă echipă dedicată. Nimeni este mutat de la Apex la Fallen Order, și în nici un caz nu va fi mutat cineva la vreun joc Titanfall.

Dimpotrivă, orice plan pentru un joc Titanfall este împins mai spre margine, posibil abia după ce se va elibera una dintre cele două echipe existând șansa să se revină la franciză. Cel mai probabil asta se va întâmpla după ce se va încheia producția efectivă la noul joc Star Wars și probabil următorul joc Star Wars, în care Fallen Order va avea succes. Alternativ, Apex Legends ar putea să intre într-un con de umbră ca urmare a intrării în lumina reflectorului a unui nou gen care să fie următoarea mare tendință pentru următorii trei ani.

Important este că ar trebui să vă mulțumiți cu ce Titanfall aveți acum.

[PC Gamer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button