Gaming

Nu veți ghici ce e pe discul lui MGS 5!

MGS 5, The Phantom Pain, ultimul joc Metal Gear produs de Kojima, capodopera finală, spune povestea transformării lui Big Boss într-un monstru. Jocul nu are opțiunea de-a fi pre-descărcat de pe Steam, ceea ce înseamnă că cei care prind din prima zi o variantă fizică vor avea avantajul… sau poate că nu.

Exemplare ale jocului au început deja să se scurgă din magazine, inclusiv cele ale variantei de PC. În timp ce pe unele console asta a dus deja la piratarea jocului, pe PC asta nu se va întâmpla. Vedeți voi, discul jocului nu conține MGS5.

În schimb, discul conține programul de instalare pentru Steam. Nu al jocului în varianta de Steam, și doar pentru Steam. De ani de zile tot umblă gluma că jocurile ce au Steamworks în esență sunt vândute doar ca CD-Key-uri la cutie, dar Konami pare să fi dus ideea la nivelul următor.

Pentru noi, faptul că trebuie să descărcăm întregul MGS5 nu este o problemă, deoarece avem un internet cum alte națiuni speră doar să viseze noaptea. Dar în alte regiuni din lume, precum SUA, o conexiune la internet capabilă să descarce zeci de giga în timp util, și fără ca utilizatorul să devină exasperat, este excesiv de scumpă și de rară.

Simplu spus, varianta la cutie a lui Metal Gear Solid 5 ar putea la fel de bine să nu existe pe PC, deoarece nu servește nici un scop util, decât poate sa permita celor fără cărți de credit să activeze jocul pe Steam.

[VG24/7]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button