PCTECHTech&IT

Nu va exista un GeForce RTX 2080 Ti Super

Când s-au ivit prima dată zvonurile despre noile plăci GeForce RTX 2000 Super, era menționată și posibilitatea unui RTX 2080 Ti Super, un nou rege neîntrecut al performanței, probabil cu un preț ce face unele case să pară ieftine.

Dar din moment ce seria Super a început să își facă apariția, și a fost deja parțial lansată, iar nicăieri nu există vreo mențiune a unui nou 2080 Ti, posibilitatea apariției sale devine din ce în ce mai improbabilă. Iar acum vine și o infirmare a existenței sale.

Informația vine de la Tweaktown, ce a avut ocazia să întrebe direct un vice-președinte al companiei dacă se pregătește un înlocuitor Super și pentru RTX 2080 Ti. Răspunsul a fost un răsunător nu, așa că pe moment vă puteți calma, în cazul în care simțiți nevoia să cumpărați cea mai puternică placă video de gaming de îndată ce apare pe piață.

Desigur, asta nu exclude posibilitatea ca așa ceva să existe, în cazul în care celelalte zvonuri despre posibile RX 5800 și 5900 se vor adeveri. Nu de alta, dar când nu ai competiție, nu ai motiv să lansezi un produs care nu va face decât să devoreze vânzările potențiale ale celorlalte produse ale tale.

[Tweaktown]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button