MORE

Nu-ti mai dezgheta congelatorul cu uscatorul de par!

De cate ori usa congelatorului abia, abia, s-a inchis din cauza stratului de gheata prea gros? De cate ori nu incercati sa amanati momentul in care trebuie sa dezghetati congelatorul si sa-l curatati?

Pentru ca munca dumneavoastra sa fie mult mai usoara iata o lista de DO and DON’T :

Nu, nu folositi un uscător de păr pentru a accelera dezghețarea congelatorului. Nu este recomandat din motive de securitate! Umiditatea și energia electrică nu fac casa buna impreuna, asa ca atentie!

Nu, nu folositi obiecte ascutite cand curatati frigiderul sau congelatorul! Puteti deteriora circuitele aparatului! Incercati cu o spatula din plastic sau din silicon!

În cazul în care corvoada dezghetului pare fără de sfârșit, vă recomandăm să folosiți un burete imbibat in apa fierbinte sau sa puneti pentru 10-15 minute vase cu apa calda in congelator. Gheata se va topi cat ai spune ice!

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button