PCTech&IT

Nu par că vor fi plăci video Radeon noi anul acesta

Vise de Polaris Refresh și Vega-uri actualizate tot zburdă prin speranțele celor care vor să vadă ceva competiție pe segmentul plăcilor video. Dar este foarte probabil ca asta să nu se întâmple anul acesta.

În cazul în care nu știați, ASRock a început să producă plăci video ce ceva vreme, iar în cadrul unui eveniment din Taipei a dezvăluit ce modele noi va lansa pe parcursul acestui an. Puteți vedea mai jos imaginea cu pricina:

Pe scurt, ASRock va lansa de pe la începutul lunii august modele noi de RX 580 și RX 570. Nimic altceva. Nici o urmă de un Vega dichisit, de un Polaris mai finisat. Plăcile video acestea vor rămâne pe piață cel puțin până în luna februarie, alături de Vega-urile lansate luna aceasta. Asta înseamnă că până prin martie 2019 nu vor fi disponibile procesoare grafice noi de la AMD… asta sau parteneriatul cu ASRock este unul de foarte scurtă durată. Putem măcar să sperăm ca din primăvara anului viitor să vedem pe piață ceva modele noi… deși din zvonurile anterioare nu pare de parcă vor fi bazate pe tehnologie tocmai nouă.

Priviți totuși partea bună. Când plăcile video noi vor fi lansate, poate nu va fi în mijlocul unei noi explozii de preț pentru Bitcoin sau Ether, sau cine mai știe ce altă criptomonedă, iar prețurile vor avea ceva sens. Deși… dacă s-ar întâmpla o explozie înainte de asta, nu m-aș supăra.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button