PC

Nu mai ai cum sa scapi de Windows 10 – Nici daca vrei alt sistem de operare

Daca pana in trecut multe dintre update-urile la Windows 10 au fost considerate optionale, ultimele sitiri legate de ultimul sistem de operare Microsoft se pare ca suna destul de sumbre, compania fiind pusa sa instaleze fortat OS-ul pe mai toate PC-urile pe care poate pune mana.

Aceste update-uri fortate s-au constituit deja intr-o epopee, existand mii de posturi pe Reddit, forumuri sau site-uri care critica practica gigantului, update-urile fiind imposibil de blocat, ba mai mult exista o serie de rapoarte care indica ca Microsoft blocheaza si trecerea la un al sistem de operare 

Deja o noua serie de update-uri au inceput sa apara, acestea avand toate caracteristicile unui update normal, mai putin butonul de cancel. Nici daca doresti sa inchzi fereastra folosind X-ul din colt, n-ai noroc, acesta pornind update-ul in loc sa inchida fereastra.

Microsoft pe de alta parte neaga toate acuzatiile, pledand nevinovatia pana la proba contrarie, spunand ca aceste update-uri vin in urma apasari manuale a upgrade-ului la Windows Update si ca sistemul de operare respecta toti termeni EULA ” End User Licence Agreement”.

Nu este clar cine este vinovat in aceasta noua drama, existand rapoarte contradictori de ambele parti ale baricadei. Un sambure de adevar este, dar speram sa nu fie cazul unui grup de useri care inca nu s-au prins ca daca inchizi Update-urile din Windows Update, este foarte posibil sa nu te mai necajeasca baieti rai de la Microsoft.

[ZDNet]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button