TECHTech&ITTelefoane

Nu încercați să îndoiți un Apple iPad Pro

Apple a lansat o nouă serie de dispozitive în toamna aceasta, nu doar telefoane, dar și un iPad Pro nou. Așa că inevitabil s-a ivit întrebarea: „Cât de rezistentă poate fi această tabletă imensă și foarte subțire din aluminiu?”

Răspunsul este destul de logic. Apple a depus destul de mult efort la a crea o tabletă foarte subțire, cu un ecran de dimensiuni considerabile acoperit de un strat ușor de sticlă, iar asta presupune ceva compromis.

Canalul de Youtube JerryRingEverything a încercat să testeze exact cât de rezistentă este noua tabletă. Rezultatele de zgâriere au fost destul de previzibile, ecranul se va zgâria destul de greu și Apple continuă să mintă despre ce fel de sticlă folosește pentru protecția camerei. Întregul ansamblu este găzduit într-o carcasă de a aluminiu, cu butoane de metal și nici un jack audio, deși ai crede că ar fi loc de unul.

Tocmai acest aluminiu este oarecum o problemă, deoarece prezintă atât perforări mici pentru câte un microfon cam peste tot, inclusiv la mijloc, cât și un locaș de încărcare și docare magnetică a stylus-ului pe partea opusă. Această scobitură este mult mai mare ca perforarea pentru microfon, efectiv lăsând tableta fără nici un fel de ranforsare pe acea parte.

În lipsa unui cadru interior de ranforsare, sau măcar a compartimentării bateriilor, nu există nimic care să împiedice îndoirea acestui iPad Pro. Desigur, nimeni întreg la minte nu va încerca să îndoaie un astfel de dispozitiv în mod intenționat, având un cost foarte mare. Dar în cazul în care cineva se așează pe el, sau este ținut într-un rucsac, sau o pisică grasă țopăie pe el, probabil va trebui înlocuit.

Totuși, măcar Samsung are competiție la capitolul de tablete pliabile.

[9to5mac]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button