MORE

Nu dati banii pe prostii, ci pe… Facebook la copii! Un nou proces ameninta „Reteaua”.

Fiind o companie extrem de mare și cu multe componente „in miscare”, este lesne de înțeles că Facebook da inevitabil peste probleme de ordin legal. De această dată compania este dată în judecată pentru o „componentă” ce a fost scoasă din rețeaua de socializare cu trei ani în urmă. Mai precis, pentru sistemul de Credits.

Când sistemul încă mai era implementat și funcțional, permitea achiziția de monede virtuale, cu bani reali, ce apoi puteau fi cheltuite în jocuri precum Farmville, pentru diverse beneficii mai mult sau mai puțin utile. O parte dintre cei care s-au folosit de acest sistem era reprezentată de o categorie demografica… sensibila: copiii! Care nu aveau tocmai permisiunea părinților să cheltuiască sute sau chiar mii de dolari pe obiecte virtuale pe Facebook.

Plângerea a fost depusă cu ani de zile în urmă, dar abia acum tribunalul a decis că această cauză merită să meargă mai departe, și ca urmare se va ajunge la un proces în ziua de 19 octombrie, unde se așteaptă să fie reprezentați câteva sute de mii de oameni ce vor încerca sa-i faca pe Facebook „sa plateasca”.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button