Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Nu cumparati drone ieftine pentru copii

/
/
/
img

Dronele devin din ce in ce mai populare si mai ieftine. In curand, vor fi la fel de comune ca telefoanele mobile, dar potential si mai periculoase.

Un incident foarte nefericit s-a intamplat recent in Marea Britanie, care demonstreaza ca poate nu este tocmai o idee buna sa cumperi o drona foarte ieftina, care nu are masuri de siguranta, si sa o pilotezi in apropierea unui copil. Chiar daca vorbim de drone foarte mici, care ai crede ca nu reprezinta un pericol.

O familie din comitatul Worcestershire a trebuit sa isi duca de urgenta copilul de 18 luni la spital, dupa ce o drona pilotata de un prieten al familiei s-a ciocnit de un copac atunci cand se incerca aterizarea sa, a devenit incontrolabila si a lovit copilul in ochi cu o elice, sectionand globul ocular in doua.

Acest accident a fost provocat atat din cauza pilotului, cat si a lipsei de masuri de siguranta pe drona. Cele patru elice erau complet expuse, fara un inel de protectie, iar drona nu avea vreun sistem de siguranta care sa intrerupa motoarele in cazul unui impact.

Pe masura ce astfel de incidente vor deveni din ce in ce mai comune cu raspandirea dronelor, va puteti astepta sa se impuna norme pentru sporirea sigurantei lor.

[Digitalrev]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar