GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Nu cumpărați key-uri de Steam pentru Metro Exodus

Dacă aveți tendința să frecventați site-uri ce vă oferă posibilitatea de a cumpăra key-uri pentru jocuri la prețuri mici, este posibil să fi observat apărute ca de nicăieri câteva exemplare cu Metro Exodus pentru Steam. 

Cei care au sărit cu nerăbdare la oportunitatea de a juca noua creație a celor de la 4A Games pe Steam s-au lovit însă de o mică problemă. Codurile nu prea funcționează. Nu pentru că ar fi fost false, pur și simplu pentru că erau furate.

Conform anunțului făcut de Deep Silver, compania ce publică Metro Exodus, un incident nefericit a avut loc recent. Cineva a furat key-urile de Steam ale jocului de la o fabrică unde jocul a fost trimis pentru replicare și împachetare. După cum știți, cutia finală a lui Metro Exodus are un petic lipit pe cutie, cu Epic Store, peste porțiunea unde era indicat că jocul poate fi activat folosind Steam. Asta însemna că jocul a ajuns la fabrică cu intenția de a fi publicat pe Steam, cu tot cu key-urile de activare aferente. Dar când Deep Silver a optat pentru a restricționa jocul la Epic Store timp de un an, acele coduri de activare nu au mai fost folosite.

Așa că cineva le-a sustras de la fabrică și a început să le vândă în diversele văgăuni ale internetului unde sunt amanetate frecvent astfel de key-uri. Deep Silver a acționat prompt și a dezactivat toate codurile cu pricina, așa că cine a cumpărat unul și l-a activat pe contul său de Steam s-a trezit recent cu un Metro Exodus lipsă.

Deep Silver a menționat că singurul loc de unde puteți cumpăra momentan coduri pentru joc, pe lângă Epic Store, sunt Humble Bundle și magazinul Razer… care a fost închis de o lună de zile.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button