PC&Consoles

Noutăți pentru Gears of War 4 – Harta “Gridlock” și modul de joc “Guardian”

Gears of War 4 este unul dintre cele mai importante și anticipate jocuri ale anului 2016, iar în această săptămână NVIDIA are două videoclipuri exclusive. Unul dintre prezintă harta completă Gridlock, în timp ce al doilea video arată pentru prima dată game mode-ul Guardian pentru Gears of War 4, complet și redesenat, cât și imagini din gameplay-ul multi-player al viitorului titlu DirectX 12.

Gridlock este harta preferată a fanilor din originalul Gears of War, care a reapărut în Gears of War 2 și Gears of War 3. Această versiune a Gridlock are un aspect nou, „Reclaimed Beauty”, unde clădirile încep să fie dominate de vegetație. Partea din spate a turnului Sniper este ușor erodată de mare, în timp ce cele două turnuri au acum un aspect de hotel și unul de cafenea. De asemenea, clasicul „clopot Gridlock” din turn își face apariția.

Modul de joc Guardian este unul dintre cele mai apreciate din serie, scopul fiind de a menține liderul în viață în timp ce liderul inamic trebuie asasinat. Pentru Gears of War 4, noutatea modului constă în noul look “Gold Dipped” pe care liderii îl au pentru a-i face să iasă în evidență. Astfel, uciderea liderului previne orice respawn pentru echipa acestora, iar jocul se transformă într-un meci cu o singură eliminare. Ca omagiu adus gameplay-ului clasic, “Boomshot” încă apare la Station Arch, iar Longshot este încă prezent în turnul Sniper.

Conform unui anunț recent, jucătorii pot primi gratuit o copie Gears of War 4 odată cu achiziționarea unei plăci grafice GeForce GTX sau a unui sistem PC/notebook cu GeForce GTX până la 30 octombrie 2016.

Gears of War 4 urmărește povestea lui JD Fenix, fiul legendarului erou de război Marcus Fenix. După un atac asupra satului lor, JD și prietenii săi, Kait și Del, trebuie să se aventureze în sălbăticia din Sera pentru a-i salva pe cei dragi din mâinile unui nou inamic, cunoscut sub numele de Swarm.

 

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close