AutoTech&IT

Mio la IFA 2019

Camere pentru biciclete și motociclete

Dintre expozanții de la IFA nu putea lipsi cel mai cunoscut producător de camere de bord si sisteme de navigație din lume. Mio si-a expus pe langa dispozitivele din seria MiVue, Pilot si Spirit produsele concepute special pentru biciclete, SurpriseMe, noile produse mai uşor de utilizat ca oricând.

Mio
Mio

Mio a prezentat printre altele camera MiVue i20, Connected DVR, o cameră foto integrată cu soluție cloud și MiVue M760D, adică primul înregistrator video dedicat motoarelor sau bicicletelor. Soluțiile sunt potrivite pentru piața dealerilor de mașini, șoferi de taxi sau pentru transportul public.

Mio
Mio

MiVue i20 este o cameră auto concepută pentru interiorul vehiculului. Orificiul F1.8 și senzorul Sony asigură o calitate foarte bună a înregistrărilor chiar și în condiții de iluminare redusă a cabinei.

Mio
Mio

Connected DVR, care este o cameră integrată cu o soluție cloud. Dispozitivul oferă o soluție pentru înregistrare 24/7, copii de rezervă în cloud și urmărirea traseului vehiculului. Dispozitivul este echipat cu mod de parcare, senzor inteligent care analizează comportamentul la volan și opțiunea de a utiliza asistența rutieră. MiVue M760D stabilește o direcție complet nouă pentru motociclisti care pare ca se va dezvolta in perioada urmatoare.

Mio
Mio

Camerele auto din seria TALAS de asemenea au fost prezentate in premiera la Belin. Camerele înregistrează imagini în rezoluție Full HD 1080p, cu 60 de cadre pe secundă. Recorderele video sunt echipate cu un suport magnetic care permite setarea rapida a camerei, modulului GPS și modului de parcare inteligent. Unghiul de vedere real al camerelor este de 150 de grade, iar modelul MiVue 826 este dotat cu un modul WiFi.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button