Știri IT

Noutati de la Trust in cadrul IFA 2017

Compania olandeza Trust a fost prezenta in cadru IFA 2017, unde ne-a prezentata o gama foarte larga de produse, atat pentru Smart Home cat si pentru Gaming.

Pe partea de Smart Home am avut ocazia sa vedem un intreg ecosistem numit Zigbee. Acesta include becuri inteligente, o telecomanda pentru control, camere WiFi si doua statii de control. Zigbee Starter Set RGB include doua becuri LED RGB si un Z1 Bridge. Becurile se pot crontrola utilizand un smartphone sau o tableta, de unde avem posibilitatea de a creea diverse scene si de a seta orele de pornire si de oprire automata. Becuribe sunt futureproof si beneficieaza de update software, asadar in viitor vor putea primi functii noi. Solutiile Zigbee functioneaza de asemenea cu Philips Hue. Becurile au o luminozitate de 806 lumeni, un consum redus de energie si o durata de 20000 ore pana ca acestea sa se strice.

Dintr-o casa inteligenta nu poate lipsi si un sistem de supraveghere la fel de inteligent, air Trust are ina ceasta gama o camera WiFi care dispune de Night Vision si un difuzor. Camera filmeaza HD la o calitate inalta, iar lentila ofera o imagine wide incat sa acopere tot spatiul. Aplicatia ne ofera acces la datele stocate pe cardul din camera si la restul de setari printre care si un live stream. Camera suporta carduri microSD pana la 64GB. De asemenea aceasta are senzori de miscare, iar daca cineva este in camera, ea va porni automa inregistrarea si va trimite o notificare pe telefon. Iar pentru a speria persona nedorita, camera include si un difuzor.

MYDO Silent Click este un mouse wireless cu clickuri silentioase, acesta este perfect pentru a lucra in medii office sau intr-o camera unde doarme cineva.

Din aceiasi gama mai exista si Mute Silent Click, care are un design ceva mai plat.

Pe partea de sunet am vazut un sistem audio 5.1 din lemn numit Vigor, acesta este deviat din modelul penntru gaming GXT658. Designul acestuia fiind ceva mai stilat si fara LED-uri colorate, el fiind dedicat pentru utilizarea intr-un spatiu de birou sau sufragerie.

O alta noutate pentru gameri sunt scaunele, GXT705 si GXT707. Ambele scaune dispun de piston cu gaz pentru reglarea inaltimii si picioare rotative de foarte buna calitate.

GXT707 este modelul de varf care de asemenea suporta si inclinarea spatarului.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button