GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Noul Xbox a fost anunțat, Project Scarlett

Microsoft a dezvăluit, în cadrul conferinței sale de la E3, noua generație a seriei de console de jocuri Xbox. Iterația cea nouă are numele de cod Project Scarlet și va sosi abia la sfârșitul anului viitor.

Consola este construită folosind tehnologie ce ar trebui să fie de cunoscută, din moment ce este aceeași pe care va fi bazat și Playstation 5. Avem parte de un procesor AMD bazat pe arhitectura Zen 2, alături de o placă video din generația Navi. În ceea ce privește memoria, sistemul se va folosi de GDDR6.

Alături de aceste componente se va fla și un SSD, așa că vă puteți aștepta la timpi de încărcare mai mici, față de generația trecută, chiar de 40 de ori mai mici. Acest SSD chiar va putea fi folosit pe post de RAM, atunci când limita memoriei este atinsă. Sigur, probabil nu va fi o soluție ideală, dar ar fi una mai practică decât folosirea unui HDD pentru Page File.

La un loc, acestea ar trebui să aibă de patru ori mai multă putere ca un Xbox One, oferind abilitatea de a rula jocuri la 120 de cadre pe secundă, Ray Tracing cu accelerare hardware și chiar suport pentru rezoluția 8K.

[Microsoft]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button